Alte site-uri LUKOIL

Close
PREZENTA GLOBALA
 

GAMA DE
ULEIURI

Alegeti tipul de vehicul

APROBAT DE CEL PUTIN300PRODUCATORI

Cei mai importanti producatori din lume se bazeaza pe uleiurile noastre

Click aici
pentru lista completa a aprobarilor

Licitatii

S.C. LUKOIL Lubricants East Europe S.R.L. desfășoară în mod permanent Licitații pentru achiziționarea de resurse tehnico-materiale, bunuri si servicii. Participarea Contractorilor la licitații este gratuită.

Companiile interesate să participe la Licitațiile desfășurate sunt rugate să citească  Condițiile și Termenii indicați pe website și să transmită la adresa S.C. LUKOIL Lubricants East Europe o cerere în care vor indica loturile la care vor să participe precum și adresa de e-mail a firmei participante la licitație. 

Oferta pentru participarea la licitație cuprinde următoarele documente:

  • Cererea de participare la Licitație;
  • Chestionarul participantului, completat.

În cazul în care Participantul la licitație propune oferte pentru mai multe loturi, se vor întocmi oferte pentru fiecare lot în parte care vor fi introduse în plicuri separate cu indicarea numărului lotului, vor fi sigilate cu ștampilă și vor fi introduse într-un plic comun.

Informațiile din Oferta de licitație sunt confidențiale.

În conformitate cu Regulamentul de desfășurare al licitațiilor aprobat de către S.C. LUKOIL S.A., Comisia de licitație își rezervă dreptul să accepte sau să respingă orice ofertă de licitație, fără a da lămuriri, sau să respingă toate ofertele în orice moment, inclusiv până la momentul semnării contractului. Totodată, pentru asemenea acțiuni, Comisia de licitație nu va purta nicio răspundere în fața Participantului, ale cărui interese pot fi afectate. Toate cheltuielile efectuate de către Participanți pentru pregătirea Ofertelor de licitație sunt strict în sarcina acestora și nu sunt compensate.  

 

Adresa pentru transmiterea documentatiei de licitatie: 

Romania, Prahova, Ploiesti, str. Mihai Bravu, nr. 235, cod postal 100410

Telefon: +40 244 504 654

purchasing@lukoil-lubricants.ro